CURATARE TUBULATURA AER

 tubflex-120x120
- efectuam igienizarea ,insotita sau nu de dezinfectie a tbulaturilor de aer aferente sistemelor de conditionare a aerului interior , de introducere aerului proaspat,de evacuare a aerului viciat.

 

 

 

 

 - igienizarea urmata de dezinfectie este recomandata mai ales in cazul unitatilor medicale,dar si in cazul spatiilor de interes public,datorita riscurilor de raspindire a infectiilor in incite care deja prezinta un risc ridicat.

 - la modul general,orice sistem prin care se transporta ceva prezinta un anumit grad de murdarire dupa citva timp de functionare.Si in cazul conductelor de aer avem aceeasi situatie,in cazul in care nu s-a facut periodic curatarea, depunerile sint consistente si periculoase pentru sanatate.In cazul folosirii doar a filtrelor antipraf clasice,indiferent de gradul de filtrare,impuritatile patrund in sistemul de aerisre,iar in cazul in care se folosesc si sisteme cu recirculare ,eventualele impuritati ajunse in incinta sint vehiculate premanent.

 - operatiunile de curatare se pot face la nivelul intregului sistem sau pe portiuni.Modaliatea de executie a procesului este in general pe portiuni,pentru a ne incadra in limitele de putere ale utilajului de curatare si absorbtie.

 - evacuarea reziduurilor se face prin evacuare mecanica si vacuum,in recipienti conformi ,in deplina siguranta pentru beneficiar.

 - pentru efectuarea operatiunilor sete totusi necesara posibilitatea accesului si inspectarii cit mai complete a intregului sistem