CURATARE HOTE DE BUCATARII,TUBULATURI INDUSTRIALE

hote-vortice


 - depunerile de grasimi, care pot fi umede sau uscate, pe interiorul hotelor si tubulaturilor de evacuare de la bucatariile restaurantelor, sau alte spatii din care se evacueaza aer cu grasimi in suspensie, sint extrem de periculoase din punct de vedere al propagarii incendiilor si din ratiuni de igiena.




 - aceasta problema necesita o abordare putin diferita si este mai dificila decit o curatare a unei tubulaturi de aer, din cauza aderentei grasimilor

 - curatarea este aproape intotdeauna facuat si mecanic si cu substante active de indepartare a grasimii. De aceea, aceasta actiune se face cu intreruperea activitatii si necesita asigurarea frontului de lucru.

  -substantele rezultate sint colectate si ridicate

 - si in acest caz, datorita multiplelor particularitati de realizare a instalatiilor de exhaustare,este necesara analizarea conditiilor locale inainte de inceperea operatiunilor.